Om Svensk Golväggning

Golvläggaren för dig som vill gå barfota på ditt drömgolv

Fastpris

Vi erbjuder alltid fastpris. Sänd din information med formuläret så svarar vi med ett fastpris.

2 års garanti

Vår golvläggning utförs alltid korrekt och vi kan därför ge en 2 års garanti på att du blir nöjd med vårt arbete.

ROT-avdrag

Våra tjänster är ROT- berättigade vilket gör att du får 30% avdrag på hela arbetskostnaden.

Vilka är Svensk Golvläggning?

Svensk golvläggning är den moderna golvläggaren för er som vill kunna gå barfota på ert drömgolv. Upplev känslan av ett nytt golv, ett nyslipat golv eller ett badrum som du vill duscha länge i. Svensk golvläggning startade 2022 med målet att bli DEN digitala golvläggaren. Vi vill synas när du letar efter en lösning på ditt golv problem. Och sen vill vi hjälpa er lösa det! Är det ett trägolv, stengolv eller kakelgolv? Oroa er inte, vi kan alla golv och vi har branschens nöjdaste kunder.

Svensk Golvläggning

Svensk golvläggning är en nystartad golvläggarfirma med teknologin på vår sida. Vi vill att golvläggare ska fokusera på att lägga golv, inte hemsidor. Därför hjälper svensk golvläggning bara Stockholms och Göteborgs bästa golvläggare med att få kunder. vi ser därför till att alla våra samarbetspartners har lång erfarenhet i branschen. Men också lysande rekommendationer från andra golvläggare och plattsättare.  Vi vet hur viktigt det är att bli rekommenderad av andra kunder och golvläggare för att växa. Vi sätter därför garanti på 2 år på att ditt golv håller. Vårt mål är att bli den bästa sidan för golvläggare. Vi vet att vi kan ta oss dit genom att leverera golv att toppkvalité med en lysande servicenivå. 

För att bli en del utav vårt team måste du gå igenom en lång process där vi ser hur väl du kan golv och plattsättning. Vad är en fiskbensparkett, hur lång tid tar det att lägga 20 kvm vinylgolv. Som golvläggare måste du vara noggrann, flitig, ihärdig och konstnärlig. Men framförallt måste du brinna för att kunden ska bli nöjd. Det är dom som ska gå på sitt golv i fortsättningen.  

 

Vi hjälper heller inte bara dig med golvläggning. Vi hjälper också dig som ska bygga nytt badrum, lägga stengolv, bygga altan eller andra utomhus golv. För att kunden ska kunna känn sig helt lugn är det viktigt att golven i huset är sammanhängande och hör till ett tema. Vi hjälper därför dig med skötselråd för dina andra golv så att dom, såväl som ditt nya golv, håller samma höga kvalité. 

Genom att jobba med dom bästa märkena och leverantörerna inom golvläggning garanterar vi att ert golv ser nytt ut långt mycket längre än bara första året.

Ni kan gå in ert golv så mycket ni vill utan. Repor och skador blir som bortblåsta på en laminat parkett golv med olje ytskick behandling. Vi ser gärna till att ni aldrig behöver kontakta oss igen. Så starkt tror vi på vårt hantverk, våra golvläggare och materialleverantörer. Man blir inte det högst rankade sidan utan att ha hjälpt 100 tals kunder. 

Vetskapen om hur viktigt det är att bli rekommenderad av kunder som golvläggare i Stockholm har drivit vår servicenivå till toppkvalité och målet är att bli ansedda som den bästa bland golvläggare i Stockholm och vi ser gärna att du rekommenderar oss till andra som kan behöva måleri Stockholm.

Våra anställda är golvläggare Stockholm och har alla lång erfarenhet och älskar att lägga golv. Samtliga är handplockade och det är bara efter att du visat dina kunskaper och erfarenheter inom golvläggare och plattsättnig som du kan bli en svensk golvläggare. Utbildningen hos oss är genomgående och du får alla baskunskaper man kan tänka sig inom golvläggeri och plattsättning. Ibland krävs det dock en expert och lyckligtvis har vi experter inom varje mer utmanande område inom golvläggning. Därför kan vi skicka dig golvläggare som kan utföra ditt jobb på bästa sätt, vare sig det gäller trappslipning, kakel och klinker eller nytt golv.

"Svensk golvläggning tror på kvalité framför allt annat"

Vi på svensk golvläggning tror på flitighet och kvalité. Därför lägger vi våra golv som om det var vi som bodde på dom. Därför har svensk golvläggning dom nöjdaste kunderna.

Våra tjänster

Planerar du att lägga nytt golv? Vårt kunniga team hjälper dig att planera, välja rätt golv, rätt ytbehandling och sedan leverera ditt drömgolv. Vi tror på använda oss av dom bästa materialleverantörerna. Bästa metoderna och av dom bästa firmorna. Därför har vi dom nöjdaste kunderna i Sverige. Därför har vi så nöjda kunder.

Vi lägger inte bara golv utanför badrummet. Vi hjälper även dig som ska renovera eller bygga badrum att sätta upp ditt kakel och klinker. Att säkra våtrum är inte lätt. Men för våra proffsiga hantverkare sker det på nolltid. Nu kommer du aldrig vilja lämna duschen eller sluta borsta tänderna. 

Ditt golv behöver inte all kärlek än. Kanske det bara behöver en ytbehandling. Genom att behandla golvet kan vi få det att se sprillans nytt ut igen. Genom att jobba med dom bästa oljorna och ytskickslösningarna kommer ditt golv se som nytt ut oavsett.

Vill du ha hjälp med råd för hur du sköter ditt golv? Ytbehandlingar, rätt möbler, och rätt golv. Ingen fara, efter ett jobb ger vi alltid dig information om hur du bäst ska sköta ditt golv i framtiden. Har du inte använt dig av oss innan kan du be oss komma och titta på golvet och säga åt hur du ska göra med det i framtiden. 

Kanske ska du bygga om köket och ditt nuvarande golv inte matchar den nya köksbänken. Eller så har golvet skadats och behöver bytas ut? För mycket hundspring eller stolar som dragits ut fel? Oroa er inte vi hjälper dig som ska byta golv eller bara vill slipa ner det gamla. Gör golvet nytt igen.

Ibland kan det bli lite för mycket spring i trappan som resulterar i skador. Men oroa er inte. Det finns lösningar för sådant med. Nästan som vid en golvslipning hjälper vi dig att restaurera din trappa. Kanske du behöver lägga om den helt? Inga problem. Vi hjälper dig som ska bygga om helt också-

Kanske du inte vet vad du behöver än? Kanske du bara vill ha hjälp att konkretisera problemet? Lugn, vi hjälper dig med golvbesiktningen och säger åt dig vad du behöver och vad du inte behöver. Vår affärsmodell bygger på tillit och därför kommer vi aldrig att sälja på dig sånt som du inte behöver.

Har ditt trägolv börjat mögla eller börjat se konstigt ut? Det kan vara ett tecken på vattenskador och du kan behöva hjälp med att både fixa läckan och lägga nytt golv. Vi hjälper dig med båda. Att sälja ett hus med vattenskador är alltid ett problem. Och att bo i det är ett ännu större problem. Vi hjälper er att bli nöjda kunder.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ta första steget mot ert drömgolv

Fyll i vårt korta intresseformulär så återkommer vi till dig under dagen.