Nöjda kunder

Kommer du dansa, gå barfota eller mysa på ditt nya golv? 

Tidigare projekt

Letar du inspiration till ditt nya golv? Är du intresserad av att se några av våra tidigare projekt. Klicka på bilderna för att se mer av våra senate golv och plattsättnings projekt. Våra nöjda kunder kommer alltid tillbaka.

Varför har Svensk Golvläggning så nöjda kunder?

Vill du veta vad som gör oss till Sveriges bästa golvläggningssida? Varför har vi så nöjda kunder? En kombination av flitighet och nöjda kunder. Vi sätter vår garanti på att ert golv kommer överträffa era förväntningar. Dansa på golvet, sov på det, sitt på det, låt era hundar springa på det. Våra golv håller och våra kunder är nöjda långt efteråt. 

0 /100
Nöjda kunder
0 +
Golv lagda
0 /5
På google reviews

Hör mer från våra nöjda kunder

Annika Löwén

Rektor och mamma

“Vi använde golvläggning.com och fick en offert redan samma dag, godkände och golvet var färdigt redan nästa dag.”

Axel Brutfors

Brandman och pappa

“Bra service som faktiskt levererar. Bra jobbat. Kommer definitivt rekommendera till andra.”

Adam Månsson

Art director

“Min bod i sommarstugan går nu att vistas i, jätteskönt att äntligen kunna gå barfota därinne. Tack.”

Våra tjänster

Vi lägger inte bara golv utanför badrummet. Vi hjälper även dig som ska renovera eller bygga badrum att sätta upp ditt kakel och klinker. Att säkra våtrum är inte lätt. Men för våra proffsiga hantverkare sker det på nolltid. Nu kommer du aldrig vilja lämna duschen eller sluta borsta tänderna. 

Kanske ska du bygga om köket och ditt nuvarande golv inte matchar den nya köksbänken. Eller så har golvet skadats och behöver bytas ut? För mycket hundspring eller stolar som dragits ut fel? Oroa er inte vi hjälper dig som ska byta golv eller bara vill slipa ner det gamla. Gör golvet nytt igen.

Planerar du att lägga nytt golv? Vårt kunniga team hjälper dig att planera, välja rätt golv, rätt ytbehandling och sedan leverera ditt drömgolv. Vi tror på använda oss av dom bästa materialleverantörerna. Bästa metoderna och av dom bästa firmorna. Därför har vi dom nöjdaste kunderna i Sverige. Därför har vi så nöjda kunder.

Ibland kan det bli lite för mycket spring i trappan som resulterar i skador. Men oroa er inte. Det finns lösningar för sådant med. Nästan som vid en golvslipning hjälper vi dig att restaurera din trappa. Kanske du behöver lägga om den helt? Inga problem. Vi hjälper dig som ska bygga om helt också-

Ditt golv behöver inte all kärlek än. Kanske det bara behöver en ytbehandling. Genom att behandla golvet kan vi få det att se sprillans nytt ut igen. Genom att jobba med dom bästa oljorna och ytskickslösningarna kommer ditt golv se som nytt ut oavsett.

Kanske du inte vet vad du behöver än? Kanske du bara vill ha hjälp att konkretisera problemet? Lugn, vi hjälper dig med golvbesiktningen och säger åt dig vad du behöver och vad du inte behöver. Vår affärsmodell bygger på tillit och därför kommer vi aldrig att sälja på dig sånt som du inte behöver.

Vill du ha hjälp med råd för hur du sköter ditt golv? Ytbehandlingar, rätt möbler, och rätt golv. Ingen fara, efter ett jobb ger vi alltid dig information om hur du bäst ska sköta ditt golv i framtiden. Har du inte använt dig av oss innan kan du be oss komma och titta på golvet och säga åt hur du ska göra med det i framtiden. 

Har ditt trägolv börjat mögla eller börjat se konstigt ut? Det kan vara ett tecken på vattenskador och du kan behöva hjälp med att både fixa läckan och lägga nytt golv. Vi hjälper dig med båda. Att sälja ett hus med vattenskador är alltid ett problem. Och att bo i det är ett ännu större problem. Vi hjälper er att bli nöjda kunder.

Tips & Gör-det-själv-guider

Parkettgolv
Vad är ett parkettgolv? Ett klassiskt parkettgolv slår det mesta....
Vad är ett trägolv
Vad är ett trägolv? Ett klassiskt trägolv slår det mesta....
Laminatgolv
Vad är ett laminatgolv?     Fördelar och nackdelar med...
Vinylgolv
Vad är ett vinylgolv?     Fördelar och nackdelar med...
Linoleum golv
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do...

Andra hjälpsamma sidor

Parkettgolv
Vad är ett parkettgolv? Ett klassiskt parkettgolv slår det mesta....
Vad är ett trägolv
Vad är ett trägolv? Ett klassiskt trägolv slår det mesta....
Laminatgolv
Vad är ett laminatgolv?     Fördelar och nackdelar med...
Vinylgolv
Vad är ett vinylgolv?     Fördelar och nackdelar med...
Linoleum golv
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do...

Ta första steget mot ert drömgolv

Fyll i vårt korta intresseformulär så återkommer vi till dig under dagen.